Twilightraces Wemeldinge

Sportief zeilen Sportief zeilen

Twilight Races Wemeldinge, een uniek breek de week bedrijfsuitje in Zeeland

Lekker zeilen op woensdagavond, korte zeilwedstrijd met onze Dehler 42. U start met een korte zeilinstructie, daarna even eten met uw team op de haven, en dan een echte wedstrijd zeilen!

Dit arrangement is bijzonder geschikt voor bedrijventeams, of een korte belevenis met uw klanten. U zeilt een echte wedstrijd op de Oosterschelde. Een (ont)spannende en mooie break in de week op woensdagavond. Uw klanten zullen er nog vaak over spreken. Een unieke belevenis voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Twilightrace zeilen is een aanrader voor korte klant- of teamevents.

Twilightraces Wemeldinge 2017: alle beschikbare data zijn gereserveerd.
Check de beschikbare data via op onze zeilagenda, of neem contact met ons op.

 

Programma:

Ontvangst 16.00 u. | Briefing en testvaren | 17:30 u. Eten op de haven (eigen rekening) | Start wedstrijd 19.30 u. | Einde circa 21:30 u.

Na de ontvangst aan boord met koffie/thee, ontvangt u korte uitleg. We nemen we de team/taakverdeling door en gaan testvaren. Na terugkeer in de haven genieten we van een drankje. We bespreken wat is opgevallen en waar we met de wedstrijd op gaan letten.

Daarna kunt u gaan eten op de haven (suggestie: Havenbrasserie Bom Dia serveert een twilightrace menu). Rond 19.00 u. gaan we terug naar boord, en zetten we koers naar de startlijn.
Om 19.30 u. start de wedstrijd en varen u met uw team het wedstrijdparcours.

Na de finish ruimen we de boot op en drinken we een borreltje in de kuip. Meestal volgen dan de verhalen, en de details van de gezamenlijke belevenis. Hierna volgt de wedstrijduitslag met erwtensoep in het havencafé. Daarna kan het nog erg gezellig worden zo leert onze ervaring.

Prijs per deelnemer incl. consumpties aan boord: € 75,- p.p. excl. 6% BTW. (bij minimale deelname 6 personen)

U kunt ook kiezen voor de ''korte versie'' inschepen om 18:30, waarin we het testvaren achterwege laten, tarief bedraagt dan € 50,-

De twilight-races zijn een activiteit van Watersportvereniging d'Oosterschelde. De uitslagen van de wedstrijden worden gepubliceerd op de site van WSVO.

Sail Force heeft contact met meerdere collega schippers die de twilight meezeilen, dus indien ons eigen schip bezet is, dan is het mogelijk om dit jaar toch de twilight te zeilen!

 

 

 

Laatst aangepast op zondag, 02 juli 2017 20:51
nlenfrde

twitterfacebookgoogleplusyoutube

BIJ ONS ZEILT U....!

sailbulletMet sportieve kajuitzeiljachten
sailbulletBegeleiding ervaren schippers
sailbulletGratis fotorapportage 
sailbulletGebruik zeilkleding 
sailbulletAll-in prijs, zonder verrassingen
sailbulletMaatwerk, volledig verzorgd

 

Bewaren