nlenfrde

Kom zeilen in Zeeland (covid-proof) Speciaal

Kom zeilen in Zeeland - zeildag Oosterschelde. 

Genieten van een heerlijk dagje zeilen, met je familie of juist met vrienden. Kom zeilen met schipper bij SailForce met sportieve en luxe kajuitzeiljachten. Wij zeilen vanuit Wemeldinge, direct gelegen aan de Oosterschelde. Al ruim 14 jaar delen wij graag onze passie voor het zeilen. Wij organiseren onvergetelijke zeiluitjes voor bedrijven en particulieren, en zijn trots op onze referenties. Bij ons zeilt U...! 

Zeilen met ervaren schippers die je op en top verzorgen en begeleiden; maar je ook uitdagen om mee te helpen aan boord. Zeilervaring is dus niet vereist. Samen creëren we een unieke belevenis. Wemeldinge ligt tussen Goes en Yerseke in Zeeland, op 45 minuten van Antwerpen en 60 minuten van Brussel, Rotterdam en Breda. Welkom aan boord!

 Collage SailForce 1200 

 

teaser1Met SailForce zeilt u COVID proof. Op ons schip met grote buitenruimte (kuip) is plaats voor maximaal 10 personen, dat kan ook met meerdere families (max drie huishoudens). Wanneer u wil komen zeilen met individuele gasten mdan is er plaats voor maximaal 5 personen op 1,5 meter afstand.
Wanneer u kiest om te komen zeilen in de vorm van een wedstrijd met meerdere schepen dus, dan is het in Nederland toegestaan (artikel buitensport) om aan boord de 1,5 meter niet te hoeven respecteren (overigens zullen onze schippers dat wel doen).

Uiteraard zijn op de jachthaven, op de steigers en in de horeca de 1,5 meter wel van toepassing. Daarnaast volgen wij de voorschriften van het RIVM, heeft u klachten blijf thuis, aan boord zijn desinfectiemiddelen en de binnenruimte (kajuit) wordt zoveel mogelijk per huishouden gebruikt.

  • Zeilen en lunchen in een Zeeuwse havenplaats?
  • Eerst vergaderen en dan een middag zeilen?
  • Een sportieve regatta zeilen
  • Dagje zeilen of juist avondzeilen
  • Leuke combinaties met rondleiding Yerseke, oestertocht, golf, fietsen, gps tochten;
  • Diner na afloop (op 1,5 meter) in ons leuke dorp regelen we graag voor u.

Tot ziens aan boord bij SailForce!

BewarenBewarenBewaren

facebooktwitterinstagramyoutube
(c) SailForce
| info@sailforce.nl
VAT-BTW nr: NL001735446B96
+31 6 51 21 55 75

Website:  logo jswebdesign extrasmall