Over ons team

Zeilen met cruiser-racers op de Oosterschelde

 

marcovandijke 180Ik ben Marco van Dijke, schipper / eigenaar van SailForce uit Wemeldinge. Samen met mijn vrouw Monica verzorgen wij uw gehele zeilevent op maat. Mijn passie voor het zeilen is al op vroege leeftijd begonnen. Als kind met een jol begonnen op de Thoolse Eendracht, op vakantie met platbodems en later kajuitboten. Vanaf 2000 wonen wij op het sluisplateau van Wemeldinge en was de aanschaf van een eigen schip natuurlijk voor de hand liggend. In 2006 kochten wij een groter schip en zijn we gestart met ons zeilbedrijf SailForce.

SailForce uit Wemeldinge biedt u een unieke zeilformule in zeeland. Onze professionele schippers zijn eigenaar van een snel en comfortabel zeiljacht en u heeft de kans deze schepen zelf te ervaren. Onze schippers zijn zowel begeleider als gastheer aan boord. Veiligheid staat voorop bij SailForce gevolgd door gezelligheid en passie voor het zeilen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

SailForce - Dehler 42 In 2017 neemt SailForce een fonkelnieuwe Dehler 42 in de vaart. Wij  houden u de komende maanden op de hoogte van het bouwproces en de aflevering. In april 2017 zijn we zeilklaar!
nlenfrde

twitterfacebookgoogleplusyoutube

BIJ ONS ZEILT U....!

sailbulletMet sportieve kajuitzeiljachten
sailbulletBegeleiding ervaren schippers
sailbulletGratis fotorapportage 
sailbulletGebruik zeilkleding 
sailbulletAll-in prijs, zonder verrassingen
sailbulletMaatwerk, volledig verzorgd

 

Bewaren