logo sailforce

Ontdek de Oosterschelde met SailForce 4

Teambuilding a la Route2

Samenwerking met partner Route2 voor teambuilding en teamontwikkeling. Gaat u de uitdaging aan?Sandra Dijke Route2 SailForce

Voor velen is zeilen op een zeilschip een onbekende omgeving. Een erg unieke en mooie ervaring om samen mee te maken. Meteen ook een context waar je al snel in je ‘basis-gedrag’ komt. Waar word je door gemotiveerd, welke informatie heb je nodig en welke taken gaan je goed af? En hoe zit dat bij je collega’s?

Meestal is een teambuilding dag of georganiseerd rondom een persoonlijkheids-instrument of rondom samen een (buiten)activiteit doen. Beiden leuk en leerzaam. Volgens trainer/ coach aan boord Sandra Dijke-Jongepier is een combinatie echter veel effectiever en vooral duurzamer. ‘Na het behandelen van theorie rondom voorkeursgedrag, motivatie en houding van de teamleden, kan duidelijk inzichtelijk gemaakt worden waar de kracht en de blinde vlek van het team zich bevindt. Deze bewustwording én een kijkje door de bril van de ander zorgt ervoor dat die collega die je soms lastig vindt in de omgang opeens een aanvulling op jezelf wordt. Hierbij worden praktische handvatten voor doelgerichte communicatie en betere samenwerking aangereikt.’ In de middag aan boord gaat het om taakverdeling, maar ook elkaar helpen en aanvullen wanneer het even niet gaat. Een mooiere plek om het geleerde direct toe te passen bestaat bijna niet. Een uniek avontuur dat er zeker voor zorgt dat het geleerde ook terug op de werkplek nog top-of-mind blijft!

Interesse? Ga door naar het gehele artikel

Bewaren

Log in om reacties te plaatsen

Bedrijfsuitje

bedrijfsuitje zeeland zeilen sailforce

Teambuilding

teambuilding zeilen zeeland sailforce regatta

Zeildag

zeildag oosterschelde sailforce 2
Top