nlenfrde

Zeilen

''Tijdens het zeilen leer je collega's pas echt kennen''   Samenwerken is meer dan samen werken alleen. Op een zeiljacht merk je dat als geen ander. Hulp, ondersteuning, communicatie, een schouderklop of ‘uitbrander’, het hoort er allemaal bij.
Met collega’s of klanten zeilen in Zeeland Zeilen in Zeeland op een schip met schipper is een uitstekend bedrijfsuitje. Je kunt ontspannen met collega’s, zeilen inzetten als incentive of je klanten verwennen op de Oosterschelde.
Wat is er nu leuker dan eens iets nieuw en totaal anders te doen? Opnieuw te beleven of anderen die ervaring ook te gunnen? Verras jezelf, je vrienden, familie, collega’s of klanten met een zeiluitje. De onvergetelijke beleving; zeilen op de Oosterschelde in Zeeland met de sportieve kajuitzeiljachten – met schipper – van SailForce.
Sail Force organiseert onvergetelijke zeiluitjes vanuit Wemeldinge, direct gelegen aan de Oosterschelde. Onder begeleiding van ervaren schippers vaart u zelf met uw team, vrienden of familie op moderne, snelle kajuitzeiljachten. 
Sailing Events Zeeland Oosterschelde - business event, incentive or daysailing Hoeveel personen? We zeilen met 8-10 personen op één schip, voor grotere groepen zetten we meerdere schepen in. Op die manier kunnen we uw bedrijfsuitje, klanten- of teamevent tot 100 personen organiserenLees meer over onze mogelijkheden, ook combinaties met traditionele zeilschepen of motorschepen zijn via SailForce te boeken Wat kost het? U huurt bij SailForce altijd met schipper, inclusief gebruik van reddingsmiddelen en zeilkleding, dus dit is bij de prijzen inbegrepen.De catering is optioneel, dit mag u zelf regelen, of wij regelen het voor u, aan boord of juist op de havenlocaties en restaurants.Alle informatie samengevat in 2 A4-tjesOnze algemene voorwaarden Mag ik zelf zeilen? Jazeker, onze schipper is er voor uw veiligheid en de manouvres, u wordt van harte uitgenodigd om zelf lekker aan boord mee te helpen. Er is van alles te doen: navigeren, roer houden, zeilen trimmen etc. Meer foto's en video's om te zien of je het leuk vindt: Bekijk onze video's op YouTube of openbare gallerij op Picasa Fotoalbums Waar vertrekken we? SailForce opereert vanuit Jachthaven Wemeldinge, maar een andere havenplaats is ook mogelijk.Route en parkeren naar Wemeldinge
Wemeldinge ligt direct aan de Oosterschelde Ligplaats zeiljacht: Jachthaven Wemeldinge, box S-37, westelijke haven (Binnenhaven)Bij aankomst graag even bellen: 06-51215575 dan haal ik u op bij het havenkantoor. NAVIGATIE adres parkeren:Sluisplateau 37, 4424 BK te Wemeldinge Wemeldinge is uitstekend bereikbaar en ligt op 60 autominuten van Rotterdam en 45 autominuten van Breda en Antwerpen. Brussel 75 autominuten.   Vanaf deA58: (vanuit de richting Bergen op Zoom): - afslag Yerseke (N289), rotonde rechtdoor - linksaf richting Vlake, Kanaalweg volgen - einde Kanaalweg, linksaf (N670), brug over - direct na de brug rechtsaf - U rijdt nu op de Westelijke Kanaalweg - Voor de jachthaven rechtsaf (Bonzijweg) - Weg volgen, bocht rechts volgen (volg P-jachthaven) - 1e weg rechts naar beneden   GRATIS PARKEREN bij bouwmarkt Hubo. Vanaf het parkeerterrein loopt een wandelpad naar de haven, loopafstand 2 minuten. Verzamelen bij het havenkantoor Sluisplateau 31
Wemeldinge ligt direct aan de Oosterschelde, het grootste nationale park van Nederland. Prachtig getijde water, zilte zaligheden, oesters, mosselen, kreeften, zeehonden, bruinvissen en nog veel meer.   Lees meer over de Oosterschelde via de site van Nationaal Park Oosterschelde. Voor inspiratie over vaarroutes klik hier en watersport links kun je vinden op de Deltagids   Bewaren
Vul je vrijblijvende offerte aanvraag in, ik neem snel contact met je op om samen een mooi arrangement of zeildagje te organiseren!
Twilight Races Wemeldinge, een uniek breek de week bedrijfsuitje in Zeeland Lekker zeilen op woensdagavond, korte zeilwedstrijd met onze Dehler 42 competition. U start met een korte zeilinstructie, daarna even eten met uw team op de haven, en dan een echte wedstrijd zeilen!

facebooktwitterinstagramyoutube
(c) SailForce
| info@sailforce.nl
VAT-BTW nr: NL001735446B96
+31 6 51 21 55 75

Website:  logo jswebdesign extrasmall