logo sailforce

Archief (10)

Archief van SailForce, zeilen in Zeeland op de Oosterschelde vanuit de jachthaven Wemeldinge.

Iedereen bedankt voor jullie enthousiasme en deelname! Dagwinnaars, gefeliciteerd met jullie ticket voor de twilightrace, jullie gaan een echte zeilwedstrijd meedoen op 8 mei 2019 vanuit Wemeldinge.

Namens Da Vinci Meesterschilders - Martijn Meeuwse en SailForce zeilevents - Marco van Dijke

 

SailForce Dehler 42 designIn april 2017 hebben we ons nieuwe zeiljacht in de vaart genomen, een Dehler 42 competition. In dit artikel leest u de voortgang van het bouwproces. Eén ding is zeker; de nieuwe SailForce zal zeker weer van ver herkenbaar zijn op de Oosterschelde.

Bij SailForce zeilt u met cruiser-racers - unieke formule in Zeeland

Business sailing events Zeeland - Oosterschelde

 

FAQ - Vragen en antwoorden over zeilevents in zeeland

We zeilen met 8-10 personen op één schip, voor grotere groepen zetten we meerdere schepen in. Op die manier kunnen we uw bedrijfsuitje, klanten- of teamevent tot 100 personen organiseren.
Lees meer over onze mogelijkheden, ook combinaties met traditionele zeilschepen of motorschepen zijn via SailForce te boeken

Zaterdag 16 oktober jl. was het dan zover: De " Long distance race " georganiseerd door de watersport vereniging te Wemeldinge

Ik was uitgenodigd door de schipper van de "Sail Force" die voor deze race een gelegenheidsteam had samengesteld. De leden zijn meer of minder bekend met zeilen en/of zeilraces. Dat mocht de pret niet drukken. Met 6 mannen en een dame zijn we de strijd aan gegaan met 12 andere deelnemende schepen. Leek het in de haven nog mee te vallen met de wind. Later bleek dat wij daar in de luwte lagen en het woei het behoorlijk toen wij na de "LeMans" start en een klein oponthoud bij de voetgangersbrug in de buitenhaven aankwamen.

Gedurende de dag is de wind verder toegenomen van 5 Bft tot wel tot 7 Bft. Het doel van deze Long Distance Race was om vanaf de "LeMans"start om 11.00 uur tot  17.30 uur binnen de havenhoofden zoveel mogelijk Nautische mijlen af te leggen volgens een vooraf opgestelde rakken lijst. Zeemanschap en navigatiekunst waren belangrijk en de schipper van "Sail Force"wist waar hij mee bezig was.

Donderdag, 7 juli 2011

Veel wind, zon, wolken, een mooie dag voor een dagje zeilen. Vandaag mogen we meedoen aan een zeilwedstrijd van de Deltaweek! We gaan naar Wemeldinge, daar ligt de ‘SailForce’ van Marco en Monica. We gaan aan boord en gaan gelijk aan de slag: trossen los, motor aan.  Ik mocht van Marco bijna gelijk aan het roer, best spannend, de haven uitvaren, door een sluisje, best smal. Daarna in de wind blijven liggen terwijl de zeilen gehesen werden.

Dinsdag 5 juli 2011 stonden de medewerkers van Expo Communications al om 07.00 uur paraat in Breda zodat ze uiterlijk om 08.00 uur verwelkomd konden worden door Schipper Marco en zijn bemanningslid Rinse in Wemeldinge.

AntwerpRace 2011

Datum:           15 oktober 2011

Schip:             SailForce, Jeanneau Sun Fast Performance 40ft

Bemanning:   The Magic Five

De AntwerpenRace 2011 begon voor de Magic Five op vrijdag 14 oktober 2001 om 11.00 uur. Jan en André kwamen op palaver bij de schipper van het taxi-schip de Sjappiesjoe (Jeanneau  39ft). Schipper Marcel deelde de taken uit en vervolgens vertrokken we, uitgezwaaid door een grote groep fans, richting het ruime sop.

Beste Marco,

Bedankt voor het geweldige zeilevent ! We hebben er allen geweldig van genoten, dat zie je wel op de fotootjes hé.

Groetjes en wie weet tot binnenkort ! Ik ga jullie zeker aanraden aan vrienden! 

Goed gedaan

Inge Vandeuren
Management Assistant

logo macadam

Event: zeilevent met 2 schepen, lunch in Yerseke met verse oesterproeverij, twee wedstrijdjes rond de boeien.

P.S. dat het ene team in oranje shirts verloor had niets te maken met het E.K. ;-)

Bedrijfsuitje

bedrijfsuitje zeeland zeilen sailforce

Teambuilding

teambuilding zeilen zeeland sailforce regatta

Zeildag

zeildag oosterschelde sailforce 2
Top