logo sailforce

Zeilen met SailForce op de Oosterschelde Populair

marker Door In Zeilen Oosterschelde Label(s) groepsarrangement, groepsuitje, teamuitje, zeildagje, zeilen met schipper, zeiltocht 1284 weergaves

Zeilen met SailForce op de Oosterschelde
Afbeelding: Zeilen met SailForce op de Oosterschelde

Heerlijke zeiltocht, zeildagje, teamuitje of groepsarrangement in Zeeland?

Kies dan voor zeilen met schipper in Zeeland bij SailForce.

Niets zo ontspannend als een frisse neus halen op de Oosterschelde in Zeeland. Gewoon even er helemaal uit met een ongewone ervaring. Wil je dit alleen, met familie, vrienden (of vriendinnen), collega’s, klanten of in wedstrijdverband doen? SailForce zeilen met schipper op de Oosterschelde vanuit Wemeldinge (tussen Goes en Yerseke) geeft jou de vrijheid en mogelijkheid om dat te doen.

SailForce heeft een of meerdere schepen, snelle kajuitzeiljachten om met schipper te zeilen op de Oosterschelde in Zeeland, het grootste nationale park in Nederland. Zeilervaring is echt niet nodig, goede zin om er een leuke en/of zinvolle dag van te maken wel. Wij nemen je mee in de beleving; zeilen in een schitterende omgeving. Simpel genieten of zelf de handen uit de mouwen steken en leren. Leren over het zeilen of leren van elkaar tijdens de teambuilding.

Voor groepen tot en met tien personen is er een zeilintroductie van twee uur. Zo leer je zeilen in Zeeland kennen. Met een grotere groep een leuke activiteit in Zeeland ondernemen? Wij hebben mogelijkheden in het assortiment, onze specialiteit zijn zeilregatta's (ontspannende onderlinge zeilwedstrijden) voor een dagdeel (of langer) zeilen met een ervaren schipper aan boord.

Kijk snel bij de arrangementen of jouw keuze erbij staat. Niet? Neem dan snel contact met ons op voor een zeildag op maat.

Wil je gewoon een keertje kennismaken met het ‘fenomeen’ zeilen? Of het iets voor jou is of eenvoudig die ‘frisse neus’ halen? Dan hebben we voor jou korte zeiltochten op de Oosterschelde tijdens ons Zomerzeilen. Hier kun je direct boeken.

Niet vergeten, SailForce zeilen met schipper kies je ook voor een Zeildag Oosterschelde, Bedrijfsuitje of Teambuilding.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Fotogalerij

Zeilen in Zeeland met SailForce

Bedrijfsuitje

bedrijfsuitje zeeland zeilen sailforce

Teambuilding

teambuilding zeilen zeeland sailforce regatta

Zeildag

zeildag oosterschelde sailforce 2