logo sailforce

Welkom bij SailForce zeilevents met schipper
Oosterschelde specialist in bedrijfsuitjes en zeilregatta's
Kom genieten en zeilen op de Oosterschelde
Een onvergetelijke belevenis ervaren -> zeilen met SailForce
Ontdek de schoonheid van de Oosterschelde
WELKOM aan boord bij SailForce - Wemeldinge

Kom zeilen in Zeeland op de Oosterschelde

Kom zeilen in Zeeland op de Oosterschelde

wemeldinge


Ahoy, welkom bij SailForce! Wist u dat Wemeldinge slechts op 45 minuten ligt van Antwerpen, en iets meer dan een uur vanaf Brussel? Kom zeilen op de Oosterschelde, een beschutte zeearm, met minder golfslag dan de Noordzee (Belgische kust).

Uw event gaat dus bijna altijd door en uw gasten hebben minder snel last van zeeziekte. Een ideale omgeving dus voor uw bedrijfsuitstap of bedrijfsactiviteit.

Uiteraard kunnen we afmeren voor een heerlijke lunch in de pitoreske dorpen die zijn gelegen aan de Oosterschelde; Yerseke, Goes, Sint-Annaland, Zierikzee, Burghsluis, Colijnsplaat en Bruinisse. Proef onze zilte zaligheden, oesters, mosselen en Oosterschelde kreeft.

Tevens kunnen wij uw uitstap organiseren naar het Veerse Meer, met plaatsen zoals Veere, Kamperland, Wolphaartsdijk en Kortgene.

Welkom aan boord!
Marco van Dijke & Monica Lamse

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bewaren

Bewaren

Zeilen als teambuilding bij SailForce: leer je collega's echt kennen. Een zeilschip is voor mensen vaak een onbekende omgeving waar ze tijdens een teambuilding al snel terugvallen in hun basisgedrag - de perfecte manier om uw collega’s beter te leren kennen. Iemand van uw team kan optreden als coach aan boord, maar we werken ook samen met professionals die een teambuilding op maat kunnen uitdenken. Samen met onze partner Route2 / Sandra Dijke-Jongepier stelden we een volledig arrangement samen.
Leuke bedrijfsactiviteiten of bedrijfsuitstap? Ga zeilen in Zeeland!   Een dagje zeilen is perfect voor wie op zoek is naar leuke bedrijfsactiviteiten of een toffe bedrijfsuitstap. Met elkaar genieten van de rust en de ruimte op de Oosterschelde, of onderling de strijd aangaan indien u kiest voor een regatta - alles is mogelijk. Onze schippers beschikken over de nodige ervaring en staan garant voor uw veiligheid. Voor de deelnemers is ervaring niet vereist. Bovendien zijn er comfortabele zeilpakken aan boord indien het weer moest tegenzitten. Na afloop van uw bedrijfsuitstap krijgt u van ons een fotoalbum toegestuurd via internet. Dit zit allemaal in de prijs inbegrepen, zonder verrassingen.

Bedrijfsuitje

bedrijfsuitje zeeland zeilen sailforce

Teambuilding

teambuilding zeilen zeeland sailforce regatta

Zeildag

zeildag oosterschelde sailforce 2
Top