nlenfrde

Zomerzeilen

Zomerzeilen

Tijdens de zomerperiode 2020 (van 7 juli t/m 27 augustus) varen we iedere dinsdag, woensdag en donderdag uit om 14:00 u. Nieuw dit jaar is het avondzeilen, op vrijdag en zaterdag vaar je om 20:00 u. de ondergaande zon tegemoet. De tijdsduur is 2 uur en zeilervaring is niet nodig. Prijs € 37,50 p.p. en kinderen tot 12 jaar € 27,50, inclusief gratis drankje aan boord.

Sunset sailing wemeldinge zeeland SailForceSchipper Marco neemt je mee op de Oosterschelde op een modern kajuitzeiljacht. Ervaar zelf zeilen, sturen en natuurlijk ook de prachtige natuur om je heen. Actief meehelpen of relaxed genieten, het kan en mag allemaal aan boord bij SailForce!

 

Meld je aan voor een plaats aan boord. Wanneer jouw gewenste datum niet meer beschikbaar is, bel of mail gerust. We kunnen altijd een exclusieve zeiltocht voor je inplannen. In verband met COVID-19 zijn er slechts 5 plaatsen aan boord en houden we onderling 1,5 meter afstand.

Op de overige dagen kun je profiteren van onze zomerkorting op exclusieve charters met schipper. Je huurt dan ons zeiljacht exclusief voor jouw groep tegen een vaste prijs. COVID-19: personen die tot één huishouden behoren hoeven onderling geen 1,5 meter afstand te houden, dan is er plaats voor 9 personen aan boord.

 

Wil je op een andere datum of tijd zeilen? Of met meer dan 5 tegelijk personen boeken? (bij 1 huishouden), neem dan contact op, dan passen wij ons systeem hierop aan. Betaling verloopt via onze website.

Beleef een exclusieve zeiltocht van 2 uur in deze periode voor slechts € 295,- inclusief BTW. Interesse? Neem contact met ons op en jouw uitstapje is snel geregeld!

 

facebooktwitterinstagramyoutube
(c) SailForce
| info@sailforce.nl
VAT-BTW nr: NL001735446B96
+31 6 51 21 55 75

Website:  logo jswebdesign extrasmall