logo sailforce

Zeilen met SailForce 4

Twilightraces Wemeldinge Populair

In Arrangementen Label(s) twilightraces, wedstrijdzeilen, WSVO 1305 weergaves

Twilightraces Wemeldinge
Afbeelding: Twilightraces Wemeldinge

Twilight Races Wemeldinge, een uniek breek de week bedrijfsuitje in Zeeland

Lekker zeilen op woensdagavond, korte zeilwedstrijd met onze Dehler 42 competition. U start met een korte zeilinstructie, daarna even eten met uw team op de haven, en dan een echte wedstrijd zeilen!

Dit arrangement is bijzonder geschikt voor bedrijventeams, of een korte belevenis met uw klanten. U zeilt een echte wedstrijd op de Oosterschelde. Een (ont)spannende en mooie break in de week op woensdagavond. Uw klanten zullen er nog vaak over spreken. Een unieke belevenis voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Twilightrace zeilen is een aanrader voor korte klant- of teamevents.

Twilightraces Wemeldinge 2024: iedere woensdag mei en juni en 3 juli na de zomer: 22 en 29 augustus 2024

Check de beschikbare data via op onze zeilagenda, of neem contact met ons op.


SailForce twilightrace wsvo wemeldinge

Programma:

Ontvangst 15:30 u. | Briefing en testvaren | 17:30 u. Eten op de haven (eigen rekening) | Start wedstrijd 19.30 u. | Einde circa 21:30 u.

Na de ontvangst aan boord met koffie/thee, ontvangt u korte uitleg. We nemen we de team/taakverdeling door en gaan testvaren. Na terugkeer in de haven genieten we van een drankje.
We bespreken wat is opgevallen en waar we met de wedstrijd op gaan letten. Daarna even pauze en kunt u gaan eten (er zijn diverse restaurants die we kunnen reserveren.

Rond 19.00 u. gaan we terug naar boord, en zetten we koers naar de startlijn.

Om 19.40 u. start de wedstrijd en varen we met uw team het wedstrijdparcours. Na de finish ruimen we de boot op en drinken we een borreltje in de kuip. Meestal volgen dan de verhalen, en de details van de gezamenlijke belevenis.

Leuk is om na afloop van het event de wedstrijduitslag bij Bom Dia bij te wonen.

Prijs per deelnemer incl. consumpties aan boord: € 90,- p.p. excl. 9% BTW. (bij minimale deelname 6 personen)

U kunt ook kiezen voor de ''korte versie'' inschepen om 18:30, waarin we het testvaren achterwege laten, tarief bedraagt dan € 70,-

De twilight-races zijn een activiteit van Watersportvereniging d'Oosterschelde. De uitslagen van de wedstrijden worden gepubliceerd op de site van WSVO.
SailForce heeft contact met meerdere collega schippers die de twilight meezeilen, dus indien ons eigen schip bezet is, neem gerust contact met ons op.

Direct:

Zeilen in Zeeland met SailForce

Bedrijfsuitje

bedrijfsuitje zeeland zeilen sailforce

Teambuilding

teambuilding zeilen zeeland sailforce regatta

Zeildag

zeildag oosterschelde sailforce 2