nlenfrde

Duifhuizen en waarom zeilen perfect is voor teambuilding

Duifhuizen Lederwaren B.V. - teambuilding

Na een ochtend golfen op de Goese Golfbaan in Goes, kwamen wij aan bij een schitterende jachthaven in Wemeldinge. Wat wij daar zouden gaan doen was voor ons allemaal één grote verrassing, maar begon in elk geval erg goed! Wij werden opgevangen in een gezellig cafeetje waar wij eerst gingen lunchen. Heerlijke verse broodjes met diverse soorten beleg, vers geperste jus d’orange, broodje kroket én een heerlijke warme tomatensoep. Tijdens het eten werd ons verteld dat wij zojuist bij SailForce waren aangekomen en ons dus die middag op de Oosterschelde zouden bevinden. Wij gaan zeilen!

Het weer was er in ieder geval perfect voor! Windkracht 3/4, bewolkt en af en toe een licht buitje. Onze groep werd in 4 teams verdeeld en kregen elk 1 of 2 schippers van SailForce mee aan boord. Daar kregen wij eerst wat uitleg over hoe alles in zijn werk zal gaan en kregen wij allemaal een zeilpak aan, voor de kou, maar natuurlijk ook voor de veiligheid. Hoewel het zeilen voor de meeste van ons de eerste keer was, was iedereen meteen enthousiast en pakten de instructies van schippers snel op. Even later op het open water werden de taken verdeeld en na wat oefenen gingen wij echte wedstrijden zeilen met onze 4 teams. Tijdens het zeilen werkten wij enorm veel en nauw samen. Daarom is juist het zeilen uitstekend geschikt voor een teambuildingsdag! Tot de laatste wedstrijd toe blijft elk team fanatiek strijden voor de titel en bleef de sfeer er (zeer) goed in.

Tijdens het zeilen werkten we enorm veel en nauw samen. Daarom is juist het zeilen uitstekend geschikt voor een teambuildingsdag

Na deze geweldige (mid)dag, eindigt onze teambuildingsdag met een heerlijk diner in restaurant ‘De Oude Sluis’.

Kortom: wij zijn allemaal een ervaring rijker en het was een dag om nooit te vergeten!

duifhuizen logo
SailForce: met dank aan Inge Spek voor deze referentie.

facebooktwitterinstagramyoutube
(c) SailForce
| info@sailforce.nl
VAT-BTW nr: NL001735446B96
+31 6 51 21 55 75

Website:  logo jswebdesign extrasmall