nlenfrde

Alpha Credit zeilt tussen de buien door op de Oosterschelde

28 juni 2011 gaat in Nederland in de boeken als een zeer onstuimige dag. De tropische temperaturen van circa 35 graden stonden garant voor de nodige onweerbuien in Nederland.

Gelukkig kwam het zuidwesten van Nederland er goed vanaf. Nog met de klanken van de hagelkanonnen op de achtergrond haalde ik het management van Alpha Credit op bij Hotel Wemeldinge waar ze hadden overnacht. 

De eerste vraag was natuurlijk was: gaat ons event door? Ik had die ochtend ter voorbereiding de nodige weersberichten bekeken en na 10:30 u. zouden de hevige buien zijn verdwenen, lang leve buienradar. Voor zover mijn verhaal, bijgaand de referentie van de klant:

Dag Marco,
Ik laat je even weten dat onze directie superenthousiast is over het zeilevent van gisteren. De foto’s en het filmpje tonen dit zeer duidelijk. Je dienstverlening was van de hoogste kwaliteit en ik merk dat ze dit overal vertellen en zelfs mailen naar andere collega’s binnen de BNP Paribas Group voor mogelijke toekomstige organisaties. Het was Top ! Heel erg bedankt,

Martine AlphaCredit BNP PARIBAS GROUP www.alphacredit.be

Bekijk hier de video van het team

facebooktwitterinstagramyoutube
(c) SailForce
| info@sailforce.nl
VAT-BTW nr: NL001735446B96
+31 6 51 21 55 75

Website:  logo jswebdesign extrasmall